London in black and white

 
Det er supergøy å fotografere i London, det er så mange fine motiver. Jeg elsker svart&hvit bilder, spesielt av kule bygninger i flotte byer. Bildene blir så fine! Love it here.

London City
Befinner meg for øyeblikket i en av verdens flotteste byer, London. So much to do, so little time! Kjæresten min har hus her siden han brukte å bo her en tid tilbake, men nå bruker familien huset til sommerhus. På under en uke har jeg opplevd London Dungeon, vært på Natural history museum, Science museum og British museum, shoppet litt i oxford street, vært barnslig i Chessington world of adventures, drukket et tonn av frappuchinos fra Starbucks, vært turist og ellers bare gått flere mil til sammen for å komme meg fra A til B. Den første uka var søsteren min og kjæresten hennes her, mens nå er det kun meg og typen hos familien hans. Vi har storkost oss, og jeg ser fram til en hel uke til her i vakre London.The Colosseum

Det å ha sett dette historiske underverket i virkeligheten etter alt jeg har hørt og lest om romerriket, er så sinnsykt kult! Noe av det beste jeg vet er å oppleve verden på denne måten.

Rome, ItalyNyydelig by! Og den mest interessante når det kommer til historie. Så utrolig mye å se! Rakk dessverre ikke alt på tre dager. For å kunne bo i Roma over lengre tid må du ha en del penger, for prisene i denne byen er skyhøye. Var veldig spennende å få oppleve Roma og Italia generelt, og har hatt en fantastisk ferie. 


That summer lookNoe av det beste med å være i syden er at jeg faktisk kan gå i sommerklær. Her i Nord hvor jeg kommer fra er det som regel alltid kaldt uansett hvilken årstid vi er i, derfor var det utrolig deilig å komme til varmere strøk i Frankrike og Italia. 

The beach
Som sagt er Sardinia kjent for å ha utrolig vakre strender, og det er jeg vitne til nå. Det var en drøm å bade der, hadde kun lyst til å svømme hele tiden. Ble dessverre overskyet den dagen jeg tok med kamra, så vannet ser ikke like turkist og fint ut på bildene som det egentlig er. I tillegg til det har blogg.no en tedens til å ødelegge fargene i bildene mine når jeg laster dem opp på bloggen, dont know why. 

Savner strendene allerede, jeg lengter tilbake til vannet. 

Stemning i SardiniaFor en vakker øy! Umulig og ikke kose seg på kvelder som dette. 
 

Lever i paradis


Føler meg så utrolig heldig som får være med på denne fantastiske ferien! Har akkurat bodd i dette flotte huset en hel uke på Sardinia, hvor de vakreste strendene lå rettt rundt hjørnet. Sardinia er kjent for sine strender, og det var en utrolig deilig uke med kun soling og bading. 

Welcome to St.Tropez


Da jeg var i Frankrike kjørte vi innom byen st. tropez, og jeg har aldri sett et så sykt båtliv før. Noen av båtene koster opp til 100 millioner kroner, og eierne har eget mannskap som styrer og ordner båtene for dem. Her handler det obviously kun om status og mest rikdom, men det var i hvert fall litt av et syn. 


French Macaroons

Disse franske godbitene er himmelsk, har blitt helt hekta. 

 

The old town; Bourmes les Mimosas

Frankrike er så utrolig vakkert, spesielt litt ut på landet. Har opplevd så mye bra, blant annet vært på vinsmaking på en vingård hvor de dyrker rosèvin. 
Fransk er definitivt favorittspråket, og jeg har lært et par ord selv også. Skal absolutt tilbake, og jeg er kjempe takknemlig for å ha fått være med på ferie med svigers. 

Vacation in France

 
Har nettopp hatt en fantastisk uke i Frankrike (Provence), og nå befinner jeg med i Sardinia som er en øy utenfor Italia. Jeg er på ferie sammen med kjæresten og svigerfamilien min, og under oppholdet bodde vi i et nydelig nabolag. Har aldri vært i Frankrike før nå, og jeg elsker det. Reisen er langt ifra over, så det blir flere bilder i vente.

If less is more, nothing is everything
Rhodos memories. 

My trip to Rhodos!


Da var jeg hjemme igjen etter en fantastisk tur til Rhodos! Tida har gått sinnsykt fort, og jeg har opplevd masse. Har stekt i sola hver dag, og ellers gjort de nok så normale sydenrutinene. Det var et sykt bra område vi bodde i, med så og si bare skandinaviske rundt oss. Utelivet var rått, og anbefales sterkt for party people. Til og med paradise deltakere jobber som bartendere der borte, blant annet Carl fra fjorårets sesong. Vi har vært sosiale med forskjellige folk hver kveld, og hatt det kjempe gøy. Skal lage flere innlegg med bilder, men har ikke orket å redigere dem enda.
Kommer virkelig til å savne denne turen!