Nordnorsk sommer
Kan ikke huske sist vi hadde en så fin sommer her oppi nord! Er vanligvis kaldt og delvis grått, mens i år har det vært varmere enn flere plasser i "syden" og stort sett sol hele tiden. Elsker å bo her om sommeren, det fins ikke noe bedre enn å se midnattsola mens man nattbader på en fin strand. Bildene er tatt i den lille byen min, Bodø. Rett og slett vakkert.

Finally summer!

Ble en koselig spasertur med vakre Kristine i sommervarmen her om dagen!
Måtte ta et par bilder i samme slengen siden været var så fint. Endelig ble det litt sommerstemning her i Nord. 

 

Into the forest

 
Å dra ut på tur omringet av nydelig natur er noe av det beste jeg vet! Ah så klisje.

  

Childish with bubbles

 

Ååh nå er det ikke lenge igjen til sommeren endelig er her!
Har på følelsen av at det kommer til å bli en bra en.

Feeling Retro


Image and video hosting by TinyPic

Animated picture


Image and video hosting by TinyPic

 
Prøvde meg litt fram i photoshop og endte opp med et animert bilde, eller en GIF som det også heter. Liker å teste ut nye redigerings metoder og bare leke meg i photoshop, det er faktisk ganske gøy.

 

New day, new possibilitiesTok meg en spasertur ut for å få litt frisk luft i morges, da skader det jo heller ikke å ha med seg kamera. Er så fint lys ute for tiden, måtte knipse et par bilder. Har virkelig savna sola, håper våren kan skynde seg hit.

Healthy breakfast

Hvis du er som meg og ikke er spesielt glad i å spise mye til frokost med en gang du står opp, så er dette et bra alternativ. Jeg har egentlig alltid slete med å spise frokost tidlig om morgenen, men noe må man jo få i seg. Havregrøt med frosne blåbær har vist seg å være utrolig godt! Det er lett å lage, tar ikke lang tid, er sunt og smaker kjempe godt. Jeg har begynt å spise dette hver dag i tillegg til litt frukt, og det har bidratt til å gi en god start på dagen! Nam nam.

Skappel genser


Til jul fikk jeg en Skappel genser som mormor har strikka til meg. Det er det beste plagget hittil i garderoben min, og jeg elsker å ta den på meg på kalde morgener som dette. 

 

Beautiful sunlight


Nydelig syn fra balkongen i ettermiddag.


Bright day

Når jeg er syk og må holde roen hjemme er da jeg blir mest rastlaus. Det var så fint lys ute når jeg våknet, og solen har endelig begynt å skinne inn i leiligheten. Har hatt så lite motivasjon i det siste, men forhåpentligvis blir det mer av det nå som våren nærmer seg. Hadde intet annet å gjøre idag enn å knipse et par bilder innenfra, så da kan jeg like så godt slenge dem med i dette innlegget for å oppdatere litt. Autumn

Høsten må være den fineste årstiden av alle, så fine farger og frisk luft. Jeg ble selv født i september og føler virkelig at dette er min månede hvor jeg hører hjemme.
Driver og tester ut et nytt kamra før jeg reiser til Afrika, og med et så fint vær og fine høstmotiver utenfor blir det forhåpentligvis et par bilder fremover. 

When you least expect it


18 måneder idag, jeg elsker deg. 

A little taste of denim

My beautiful sister


Photo: Min kjære mor, Hanne Wedege Stavnem


Dette er min vakre storesøster på 21 år, Andrea. Hun har Alopecia, som er en autoimmun sykdom som forårsaker store mengder hårtap. Hun har brukt parykk helt siden 13 års alderen, og nå med mye mot bestemte hun seg for å vise andre hvordan hun egentlig ser ut. Som lillesøster har jeg sett henne leve sammen med denne tilstanden i 8 år, og jeg har vitnet til hvordan dette påvirket livet hennes. Det er ingenting å legge skjul på at utseendet for en jente betyr utrolig mye, og med en slik tilstand blir ting plutselig mye mer vanskelig. Som hvilken som helst annen storesøster hadde hun rollen som et forbilde, en som en lillesøster kunne se opp til. Det er ingen tvil på at hun er et forbilde, for til tross for hvor liten og uviten jeg var på den tiden, har jeg aldri forventet at hun skulle takle tilstanden sin så bra som hun har klart. Jeg ville mest sannsynlig aldri taklet situasjonen like bra i samme alder, med mindre jeg hadde en så kul person å se opp til som henne. Det er viktig å være stolt av seg selv, og jeg er i hvert fall veldig stolt over søsteren min som viser dette til andre.

Dere kan lese mer om Andrea og hennes historie på bloggen: http://anwest.blogg.no 

 

Simple

 

 

Studded JacketFrom // Urban

Feeling A Moment
Got my boots on

 


Heads Will Roll

 


Just some photos to let you know im still alive.Normal is boring

 


Creds til flinke Elena (på Bech frisør) som fiksa meg på håret i går kveld! Gotta love it.

Stop worrying about pleasing others so much, do more of what makes you happyDet beste som har skjedd mæCold as Ice

Var modell for skoleoppgaven til Martine idag. Det er hun som står bak makeup/hår og fotograferingen, men jeg har redigert bildet selv.
Hun skulle sminke folk til de forskjellige årstidene, og jeg ble vinter som dere sikkert skjønner. Ganske tøft i grunn, eller hva syns dere?
Creds til Martine Alstad. 

To be wise, you first must be young and stupid


God kveld!
Sommer i lufta

 


Det er endelig kommet litt finvær til Bodø! Håper det holder seg slik til i morgen, for både i kveld og i morgen skal det feires. 
Hipp hipp, hurra!