Jeffreys bay!

Beklager sen oppdatering! Forrige helg dro klassen på aller siste tur sammen, til tidenes surfeplass Jeffreys Bay. Det tok oss 11 timer med buss for å komme dit, men med en så bra gjeng er til og med bussturen gøy. Oppholdet var fantastisk! Overnattet 3 netter i et hostell rett ved stranda hvor det var surfing all day and party all night. Jeg har hatt mine første surfetimer, som var utrolig mye tyngre enn forventet. Jeg har vært på tidenes ridetur inn i verdens vakreste solnedgang, og fikk til og med galoppere flere kilometer alene, noe jeg aldri har prøvd før. Etter 2 timer surfing og rett på 2 timer med galoppering har jeg aldri følt meg mer mørbanka før, bra trening altså. 

Dagen derpå og støl som en pinne skulle jeg frivillig slenge meg utfor ei bru ned 216 meter i fritt fall! Nå kan jeg si at jeg har hoppet i verdens høyeste strikkhopp! Det er den mest skremmende og på samme tid deiligste følelsen jeg har opplevd. For en frihetsfølelse jeg fikk av å "fly" helt alene og bare henge å dingle i lufta med tidenes landskap rundt meg. Alle som får mulighet; do it!!

Turen til Jeffreys Bay har vært en av mange ubeskrivelig flotte opplevelser, og nå er det ikke lenge igjen til hjemreise. Sitter igjen med sinnsykt mange bra minner! Er så takknemlig. 

Lazy days by the pool

Klarer ikke å forstå at jeg har vært i selveste Cape Town i 11 uker nå, og at jeg kun har drøye 3 uker igjen! Har ikke vært superflink til å blogge ofte, men flink nok til å blogge når det har skjedd ekstra kule ting. I dag har vi bare slappet av ved bassenget og hatt en lat dag, superdeilig det også. Gruer meg til å komme hjem til kalde norge, men det er heldigvis jul med det samme jeg er hjemme så det er koselig å tenke på. 

Til helga reiser klassen til Jeffreys Bay som er en surfestrand! Vi skal surfe hele helga, shoppe, de fleste av oss skal hoppe i verdens høyeste strikkhopp og ellers bare nyte den aller siste klasseturen. Har opplevd så ubeskrivelig mye bra her, har ikke ord. Cape Town og Sør Afrika generelt har så utrolig mye å tilby, kommer virkelig til å savne alt dette.

the great white shark!


Da har jeg dykka med dette ville beistet på hele 4 meter da! Var en utrolig kul opplevelse jeg bare lengter etter å gjøre igjen! Hvithai er en stilig skapning, håper bare ikke jeg møter på den utenfor det buret for det hadde nok ikke vært like kult.