Rafting langs orange river!


Da vi endelig var ferdige med de 3 første eksamene våres for en uke siden skulle springbreak tilbringes i en gummibåt langs grensa til Namibia. Jeg har akkurat kommet hjem fra en av de mest minnerike turene jeg har vært med på i hele mitt liv tror jeg. Det har vært helt fantastisk! Vi har bodd i ett med naturen i 4 netter med kun gressplen eller sand som underlag og stjernehimmelen som tak over hode. Bakteriefloraen min har blitt forsterket til de grader og insektsfrykten min er vasket bort for lengst. Jeg har så og si bodd i det deilige vannet og kroppen min fikk virkelig smake på solas krefter dagen derpå.

Gjengen er super herlig og det manglet ikke stemning rundt bålet om kveldene for å si det sånn. Rafting i seg selv er kjempe morsomt men også veldig mye tyngre enn det jeg forventet. Var likevel veldig godt med litt trening for kroppen merka jeg. De som får sjansen til å dra på denne turen burde virkelig go for it! Det er en opplevelse for seg selv og kan ikke sammenlignes. Det er så deilig å være ute i villmarka en gang i blant! Spesielt når utsikten var ubeskrivelig vakker. Jeg kommer til å savne denne turen såå mye! Tar med meg minnene for alltid. 
 

only when we are no longer afraid do we begin to liveHerregud, jeg har hoppa i fallskjerm! Kommer ikke over det, nå kan jeg krysse ut den ultimate før døden-opplevelsen fra checklista.

På flyturen opp slappa jeg helt av og gleda meg som en liten unge til å hoppe, men akkurat i det sekundet jeg ble dytta ut av flyet og vi falt de første meterne blacka jeg helt ut og husker ikke engang hvordan det hele føltes. Alt gikk veldig fort og da vi hadde retta oss opp og lå på magen i fritt fall føltes det mest ut som vi fløt på en luftmadrass og det var ikke et tegn til sug i magen engang. Det er noe av det sykeste jeg har opplevd og det kan ikke beskrives engang. Husker faktisk veldig lite for hele kroppen var stappfull av adrenalin, men jeg vet at det hele var helt fantastisk! Plutselig var fallskjermen oppe og vi bare hang og dinglet i lufta og nøt utsikten. Jeg fikk til og med styre fallskjermen selv og det ble litt av en karusell da det gikk litt fort i svingene. 

Har jeg nok penger i slutten av turen skal jeg absolutt hoppe en gang til før hjemreise! Fallskjermhopp er et must og jeg anbefaler det på det sterkeste!  

Cape of good hopePerfekt søndag! I dag har noen i klassen og jeg dratt på tur til Cape Point! Helt sinnsykt vakkert landskap og litt av noen motiv. Det er så gøy å dra på tur her borte, alltid noe fint eller interressant å stoppe på veien for å se på. Vi dro på et skikkelig kult marked og brukte en del penger der, fikk både klappe å kose med en sel, være på nært hold med ville Babooner og ellers generelt se mye dyreliv fritt ute i naturen. Det har vært en flott tur som alle andre, og jeg gleder meg som alltid over nye eventyr.

Safari del 2

En liten stund siden sist innlegg nå! Tok en del bilder fra safarituren, så legger ut et par fler. Jeg har som de fleste vet jobbet med ville løver før, og vært veldig nært dem tidligere. Denne gangen var de et hakk villere og guiden måtte holde ganske stor avstand. Hadde gleda meg mest til å se de vakre løvene mine igjen, så det var litt nedtur, MEN nå kan jeg i hvert fall si at jeg har blitt jakta på av en. Den ene løvinnen begynte å "jogge" etter bilen våres, så det var passe action.  

Det fins ikke tid her, dagene er over før jeg føler de har begynt. Har vært her i over en måned allerede! Det er helt sinnsykt. Føles ut som det var i går jeg pakket kofferten og holdte på å pisse meg ut av nervøsitet kvelden før avreise. Jeg klarer ikke fatte å begripe at jeg har vært her såppas lenge, på den turen jeg har spart i over et halvt år til, og nå lever jeg livet i selveste Cape Town. Tanken på å være her i fire måneder før jeg kom hit føltes ut som lang tid, nå ønsker jeg bare at tiden kan stoppe helt opp. Har selvfølgelig mye å glede meg til når jeg kommer hjem, men jeg har virkelig ikke lyst å dra herfra.

Det skjer et eller annet hele tiden, og jeg føler at jeg lever et totalt annet liv. Plutselig har det gått 2 uker og jeg merker ikke forskjell og glemmer at jeg ikke har blogget eller hatt kontakt med de hjemme nesten i løpet av den tiden. Jeg kommer til å være hjemme in no time, og da er plutselig den lange reisen jeg har ventet så lenge på over og jeg kommer til å drømme meg bort i flere nye reiser jeg vil dra på. Jeg holder fast i tiden så godt jeg kan og nyter livet her borte. Tenk at jeg er her.