Life begins at the end of your comfort zoneOm knapt 5 dager starter et nytt eventyr i livet mitt, og jeg skal for første gang reise helt alene ut i den store verden. Det har ikke vært mangel på reiser hittil i livet mitt, men det har alltid vært med familie, kjæreste eller nære venner, så det har ikke vært store utfordringer. Denne gangen kjenner jeg ingen på forhånd, og jeg skal tilbringe mine neste 4 måneder i selveste Cape Town! Det er egentlig utrolig skremmende hele greia, men jeg elsker å reise og bli kjent med nye mennesker så jeg gleder meg helt villt mye nå. 


Det å oppleve verden har alltid vært et stort mål for meg, og nå får jeg muligheten til å reise samtidig som å gjøre noe fornuftig med livet mitt som å starte med studier der borte og samle studiepoeng. Jeg skal studere xphil, xfac og menneskerettigheter, og alt er i sammenheng med Gateway College. Er utrolig spent på selve studiet! Selve fagene høres ikke sånn kjempe gøy ut men det var enten det eller sykepleier, og det har jeg ikke tenkt til å bli uansett så valget var enkelt. Ser fram til å oppleve sykt mye kult å bli kjent med mange nye og herlige mennesker!

Nå gjenstår kun pakkinga så er jeg klar til avreise! Denne bloggen kommer til å bli brukt en god del under oppholdet mitt der borte, slik at familie, venner og dere kan se hvordan jeg har det. Cant waaait!