A little taste of denim

My beautiful sister


Photo: Min kjære mor, Hanne Wedege Stavnem


Dette er min vakre storesøster på 21 år, Andrea. Hun har Alopecia, som er en autoimmun sykdom som forårsaker store mengder hårtap. Hun har brukt parykk helt siden 13 års alderen, og nå med mye mot bestemte hun seg for å vise andre hvordan hun egentlig ser ut. Som lillesøster har jeg sett henne leve sammen med denne tilstanden i 8 år, og jeg har vitnet til hvordan dette påvirket livet hennes. Det er ingenting å legge skjul på at utseendet for en jente betyr utrolig mye, og med en slik tilstand blir ting plutselig mye mer vanskelig. Som hvilken som helst annen storesøster hadde hun rollen som et forbilde, en som en lillesøster kunne se opp til. Det er ingen tvil på at hun er et forbilde, for til tross for hvor liten og uviten jeg var på den tiden, har jeg aldri forventet at hun skulle takle tilstanden sin så bra som hun har klart. Jeg ville mest sannsynlig aldri taklet situasjonen like bra i samme alder, med mindre jeg hadde en så kul person å se opp til som henne. Det er viktig å være stolt av seg selv, og jeg er i hvert fall veldig stolt over søsteren min som viser dette til andre.

Dere kan lese mer om Andrea og hennes historie på bloggen: http://anwest.blogg.no 

 

The Colosseum

Det å ha sett dette historiske underverket i virkeligheten etter alt jeg har hørt og lest om romerriket, er så sinnsykt kult! Noe av det beste jeg vet er å oppleve verden på denne måten.

Rome, ItalyNyydelig by! Og den mest interessante når det kommer til historie. Så utrolig mye å se! Rakk dessverre ikke alt på tre dager. For å kunne bo i Roma over lengre tid må du ha en del penger, for prisene i denne byen er skyhøye. Var veldig spennende å få oppleve Roma og Italia generelt, og har hatt en fantastisk ferie. 


That summer lookNoe av det beste med å være i syden er at jeg faktisk kan gå i sommerklær. Her i Nord hvor jeg kommer fra er det som regel alltid kaldt uansett hvilken årstid vi er i, derfor var det utrolig deilig å komme til varmere strøk i Frankrike og Italia. 

The beach
Som sagt er Sardinia kjent for å ha utrolig vakre strender, og det er jeg vitne til nå. Det var en drøm å bade der, hadde kun lyst til å svømme hele tiden. Ble dessverre overskyet den dagen jeg tok med kamra, så vannet ser ikke like turkist og fint ut på bildene som det egentlig er. I tillegg til det har blogg.no en tedens til å ødelegge fargene i bildene mine når jeg laster dem opp på bloggen, dont know why. 

Savner strendene allerede, jeg lengter tilbake til vannet. 

Stemning i SardiniaFor en vakker øy! Umulig og ikke kose seg på kvelder som dette. 
 

Lever i paradis


Føler meg så utrolig heldig som får være med på denne fantastiske ferien! Har akkurat bodd i dette flotte huset en hel uke på Sardinia, hvor de vakreste strendene lå rettt rundt hjørnet. Sardinia er kjent for sine strender, og det var en utrolig deilig uke med kun soling og bading. 

Welcome to St.Tropez


Da jeg var i Frankrike kjørte vi innom byen st. tropez, og jeg har aldri sett et så sykt båtliv før. Noen av båtene koster opp til 100 millioner kroner, og eierne har eget mannskap som styrer og ordner båtene for dem. Her handler det obviously kun om status og mest rikdom, men det var i hvert fall litt av et syn. 


French Macaroons

Disse franske godbitene er himmelsk, har blitt helt hekta. 

 

The old town; Bourmes les Mimosas

Frankrike er så utrolig vakkert, spesielt litt ut på landet. Har opplevd så mye bra, blant annet vært på vinsmaking på en vingård hvor de dyrker rosèvin. 
Fransk er definitivt favorittspråket, og jeg har lært et par ord selv også. Skal absolutt tilbake, og jeg er kjempe takknemlig for å ha fått være med på ferie med svigers. 

Vacation in France

 
Har nettopp hatt en fantastisk uke i Frankrike (Provence), og nå befinner jeg med i Sardinia som er en øy utenfor Italia. Jeg er på ferie sammen med kjæresten og svigerfamilien min, og under oppholdet bodde vi i et nydelig nabolag. Har aldri vært i Frankrike før nå, og jeg elsker det. Reisen er langt ifra over, så det blir flere bilder i vente.