Feeling Retro


Image and video hosting by TinyPic

Animated picture


Image and video hosting by TinyPic

 
Prøvde meg litt fram i photoshop og endte opp med et animert bilde, eller en GIF som det også heter. Liker å teste ut nye redigerings metoder og bare leke meg i photoshop, det er faktisk ganske gøy.

 

This makes me smileBilder fra tidenes beste opplevelse. Jeg savner løvene mine, og elsker å tenke tilbake på minnene.New day, new possibilitiesTok meg en spasertur ut for å få litt frisk luft i morges, da skader det jo heller ikke å ha med seg kamera. Er så fint lys ute for tiden, måtte knipse et par bilder. Har virkelig savna sola, håper våren kan skynde seg hit.

Healthy breakfast

Hvis du er som meg og ikke er spesielt glad i å spise mye til frokost med en gang du står opp, så er dette et bra alternativ. Jeg har egentlig alltid slete med å spise frokost tidlig om morgenen, men noe må man jo få i seg. Havregrøt med frosne blåbær har vist seg å være utrolig godt! Det er lett å lage, tar ikke lang tid, er sunt og smaker kjempe godt. Jeg har begynt å spise dette hver dag i tillegg til litt frukt, og det har bidratt til å gi en god start på dagen! Nam nam.

Skappel genser


Til jul fikk jeg en Skappel genser som mormor har strikka til meg. Det er det beste plagget hittil i garderoben min, og jeg elsker å ta den på meg på kalde morgener som dette. 

 

I'm not training to be skinny. I'm training to be badass!


For en måned siden begynte jeg å trene ordentlig, ikke bare en gang inni mellom, men regelmessig. Denne gangen skulle jeg ikke gi meg, jeg skulle holde ut til det punktet hvor det blir en vane, hvor hjernen din automatisk tenker at nå må du komme deg på trening. En måned er ikke veldig lenge, men det er alt som trengs i starten. Nå den dag i dag er det en selvfølge for meg å dra på trening, og jeg elsker det. For ikke å glemme at jeg spiser sunt i tillegg, det er minst like viktig og vel så mer. Jeg trener 5 dager i uka, både styrke og kondis, og jeg har store planer om å fortsette slik. Jeg kan allerede både se og føle store forandringer med min egen kropp, og når jeg har holdt på en god stund til, vil nok andre begynne å se det også. Jeg kommer sikkert til å legge ut før og etter bilde den dagen det virkelig synes på kroppen, for morroskyld og i håp om at det kanskje inspirerer andre til å gjøre det samme.

Trening bidrar til å gjøre deg mer glad, og mer selvsikker. Det bidrar til å gjøre deg mer positiv og det gir deg styrke på flere områder. Det er sunt for både kropp og sjel, og det holder deg gående hvis man gidder å gi en innsats. Jeg ser ingenting galt med trening, så hvorfor ikke bare bruke 4% av dagen din til å svette litt? Det skal jeg.

Beautiful sunlight


Nydelig syn fra balkongen i ettermiddag.


Bright day

Når jeg er syk og må holde roen hjemme er da jeg blir mest rastlaus. Det var så fint lys ute når jeg våknet, og solen har endelig begynt å skinne inn i leiligheten. Har hatt så lite motivasjon i det siste, men forhåpentligvis blir det mer av det nå som våren nærmer seg. Hadde intet annet å gjøre idag enn å knipse et par bilder innenfra, så da kan jeg like så godt slenge dem med i dette innlegget for å oppdatere litt. I miss you South-Africa

Det finnes ikke ord på hvor mye jeg savner Sør-Afrika, jeg hører hjemme der. Jeg innser at jeg har vært forferdelig dårlig på å legge ut bilder av turen her på bloggen, spesielt med tanke på at jeg tok flere tusen bilder der borte. Derfor slenger jeg med noen bilder i dette innlegget. Hele atmosfæren i Afrika er helt fantastisk, jeg er forelsket. Jeg drømmer om å dra tilbake, men kan dessverre ikke bruke opp pengene mine på kun "unyttige" eventyr. Jeg har prøvd å være smart nok til å forstå at jeg må tenke på framtiden, og pengene faller ikke i fanget på meg. Kun lek og morro uten utdanning kommer jeg ikke særlig langt med, og det er på tide og i hvert fall starte litt med studiene selv om jeg ikke aner hva jeg skal ende opp som.

MEN så oppdaget jeg det mest perfekte av det perfekte. Gateway college tilbyr studier for 4 måneder i Cape Town i Sør-Afrika! Der kan man bo i villaer med høy standard, bli kjent med nye mennesker samtidig som man studerer rett ved stranden i en storby, oppleve utrolig mange spennende ting Cape Town og Sør-Afrika har å tilby, og rett og slett ha det rått! Jeg har bare en tanke; Jeg SKAL. Dette er neste mål, flytte til Cape Town for 4 måneder fra og med Høst 2014. Jeg lengter tilbake til Afrika.