Let the road be created while you walk

 Jeg kjenner at jeg merker presset om å komme seg ut her i verden. Forlate redet å finne sin egen vei. Hadde jeg vært rik av penger skulle jeg reist jorda rundt, og deltatt på mer frivillig arbeid for både dyr og barn. Dessverre er ikke det et alternativ enda, og situasjonen blir ikke akkurat lettere av å bo i en liten by hvor alle desperate tenåringer kjemper om de samme arbeidsplassene. Ingenting er gratis, og man trenger penger for å starte et sted. Hva skal det bli av deg? Er det eneste spørsmålet som fanger tankene mine fortiden. Det skal ikke være lett å velge mellom et hav av studie muligheter nå til dags, spesielt når det eneste man interesserer seg for kun er til nytte for hobbyen sin skyld. Jeg vil ha en høyere utdanning, en karriere innenfor noe, men hva? Jeg antar at man bare får ta et steg om gangen og la veien bli til mens man går. 

Pride

Disse to kjempene var de aller største løvene i farmen, og de ble kalt jaktløvene. De er plassert rundt et område hvor det ofte har blitt stjelt på åkrene, sånn at ingen skal tørre å nærme seg. Jeg ville i hvert fall ikke tatt sjansen på å prøvd meg, for disse her var svææære. Likevel utrolig nydelige skapninger! Så majestetisk, what a pride.

 

African style

  

Når du skal jobbe med løver eller andre ville dyr, burde du helst kle deg i farger som er lik naturen. Dyrene kan bli påvirket av diverse sterke farger, og insekter blir også tiltrukket lettere. Jeg for min del elsket å kle meg i typiske kamuflasje farger, så det var i hvert fall ikke et problem! Det er ikke hver dag man kler seg slik, så jeg syns det var morsomt. Man blir i tillegg utrolig skitten hver dag, så man burde i hvert fall ikke kle seg i de dyreste og fineste klærne man har, hehe.

Wild at heart
Herregud jeg savner å være omringet av ville dyr. Jeg savner å ligge på bakken i gjørma sammen med "flokken" min, uten noen bekymringer om å bli skitten eller være redd for hvordan man ser ut. Jeg savner å bli bitt og kloret ihjel av de små jævlene dagen lang, og bare leke og kose med de herlige skapningene. Jeg savner Sør-Afrika! Take me back.