Jeffreys bay!

Beklager sen oppdatering! Forrige helg dro klassen på aller siste tur sammen, til tidenes surfeplass Jeffreys Bay. Det tok oss 11 timer med buss for å komme dit, men med en så bra gjeng er til og med bussturen gøy. Oppholdet var fantastisk! Overnattet 3 netter i et hostell rett ved stranda hvor det var surfing all day and party all night. Jeg har hatt mine første surfetimer, som var utrolig mye tyngre enn forventet. Jeg har vært på tidenes ridetur inn i verdens vakreste solnedgang, og fikk til og med galoppere flere kilometer alene, noe jeg aldri har prøvd før. Etter 2 timer surfing og rett på 2 timer med galoppering har jeg aldri følt meg mer mørbanka før, bra trening altså. 

Dagen derpå og støl som en pinne skulle jeg frivillig slenge meg utfor ei bru ned 216 meter i fritt fall! Nå kan jeg si at jeg har hoppet i verdens høyeste strikkhopp! Det er den mest skremmende og på samme tid deiligste følelsen jeg har opplevd. For en frihetsfølelse jeg fikk av å "fly" helt alene og bare henge å dingle i lufta med tidenes landskap rundt meg. Alle som får mulighet; do it!!

Turen til Jeffreys Bay har vært en av mange ubeskrivelig flotte opplevelser, og nå er det ikke lenge igjen til hjemreise. Sitter igjen med sinnsykt mange bra minner! Er så takknemlig. 

5 kommentarer

Postet av: Hayley summer
Dato: 30.11.2014 kl. 20:30 Blogg: http://hayleeysummeer.blogg.no


Så gøy, fint sted.
Postet av: Hanne Mamma <3
Dato: 30.11.2014 kl. 21:04 Blogg:


Så nydelige bilder vennen <3 want to go there... nyt dagene.... Glede meg til du kommer hjem <3
Postet av: Anonym
Dato: 01.12.2014 kl. 09:58 Blogg:


Beklager Sophia. Verdens høyeste strikkhopp befinner seg nemlig på Royal Gorge Bridge, Colorado, USA. Hoppet er på 321 meter. Ditt hopp var 216 meter. Close but no cigar :)
Postet av: sophia Wedege
Dato: 01.12.2014 kl. 20:45 Blogg: http://sophiawedege.blogg.no


Vel da har tydeligvis ikke sørafrikanerne fått med seg dette siden de fortsett skriver "worlds highes bungee jump" på "diplomene" sine :P så du får ha congrats anonym, du ble akkurat kulere enn meg ;) haha
Postet av: Andrea West
Dato: 09.12.2014 kl. 17:22 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så fiiint! <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: