Rafting langs orange river!


Da vi endelig var ferdige med de 3 første eksamene våres for en uke siden skulle springbreak tilbringes i en gummibåt langs grensa til Namibia. Jeg har akkurat kommet hjem fra en av de mest minnerike turene jeg har vært med på i hele mitt liv tror jeg. Det har vært helt fantastisk! Vi har bodd i ett med naturen i 4 netter med kun gressplen eller sand som underlag og stjernehimmelen som tak over hode. Bakteriefloraen min har blitt forsterket til de grader og insektsfrykten min er vasket bort for lengst. Jeg har så og si bodd i det deilige vannet og kroppen min fikk virkelig smake på solas krefter dagen derpå.

Gjengen er super herlig og det manglet ikke stemning rundt bålet om kveldene for å si det sånn. Rafting i seg selv er kjempe morsomt men også veldig mye tyngre enn det jeg forventet. Var likevel veldig godt med litt trening for kroppen merka jeg. De som får sjansen til å dra på denne turen burde virkelig go for it! Det er en opplevelse for seg selv og kan ikke sammenlignes. Det er så deilig å være ute i villmarka en gang i blant! Spesielt når utsikten var ubeskrivelig vakker. Jeg kommer til å savne denne turen såå mye! Tar med meg minnene for alltid. 
 

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Andrea West
Dato: 01.11.2014 kl. 12:31 Blogg: http://anwest.blogg.no


Herlighet, for en flott opplevelse! Det ser ut som du har fått krysset av flere ting på the bucket list i løpet av turen ;-) Er så glad for at du får gjort og sett masse spennende mens du er der, fortsett å nyte hver dag som best du kan! <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: