only when we are no longer afraid do we begin to liveHerregud, jeg har hoppa i fallskjerm! Kommer ikke over det, nå kan jeg krysse ut den ultimate før døden-opplevelsen fra checklista.

På flyturen opp slappa jeg helt av og gleda meg som en liten unge til å hoppe, men akkurat i det sekundet jeg ble dytta ut av flyet og vi falt de første meterne blacka jeg helt ut og husker ikke engang hvordan det hele føltes. Alt gikk veldig fort og da vi hadde retta oss opp og lå på magen i fritt fall føltes det mest ut som vi fløt på en luftmadrass og det var ikke et tegn til sug i magen engang. Det er noe av det sykeste jeg har opplevd og det kan ikke beskrives engang. Husker faktisk veldig lite for hele kroppen var stappfull av adrenalin, men jeg vet at det hele var helt fantastisk! Plutselig var fallskjermen oppe og vi bare hang og dinglet i lufta og nøt utsikten. Jeg fikk til og med styre fallskjermen selv og det ble litt av en karusell da det gikk litt fort i svingene. 

Har jeg nok penger i slutten av turen skal jeg absolutt hoppe en gang til før hjemreise! Fallskjermhopp er et must og jeg anbefaler det på det sterkeste!  

5 kommentarer

Postet av: Janne :)
Dato: 19.10.2014 kl. 14:40 Blogg:


Fantastiske bilder fra en garantert uforglemmelig opplevelse :) vet ikke om jeg skal føre denne på lista.........men hvem vet hvis sjangsen plutselig bare var der :) imponeranes og nydelige bilder :) han va ikke lite kjekk han andre som hang i skjermen heller :)
Postet av: Pappsen
Dato: 19.10.2014 kl. 16:02 Blogg:


Æ har faktisk hatt egen fallskjerm, men den var siste utveien hvis hangglideren min skulle bryte sammen. Heldigvis fikk æ aldri bruk for den :) Noe heeelt annerledes å hoppe i fritt fall fra fly !

Hadde du spurt meg om lov hadde æ blånekta deg å hoppe, men det ble jo imponerende bilder, det må æ innrømme. Det viktigste er jo at du har det fint, så får æ heller bite negler og håpe at det går bra :)
Postet av: Hanne Mamma <3
Dato: 19.10.2014 kl. 17:34 Blogg:


Fantastisk at du fikk gjøre dette her gullet mitt <3 Du bare hopper i det og ser så happy ut <3 Det må bare ha vært en stor opplevelse!!
Postet av: Andrea West
Dato: 20.10.2014 kl. 14:12 Blogg: http://anwest.blogg.no


Du er helt sykt rå! <3 Flotte bilder, fikk nesten litt lyst til å prøve selv ;)
Postet av: Kristine
Dato: 25.10.2014 kl. 11:17 Blogg:


Du e rå Sophia! :D Håpa du kosa dæ masse <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: