Safari del 2

En liten stund siden sist innlegg nå! Tok en del bilder fra safarituren, så legger ut et par fler. Jeg har som de fleste vet jobbet med ville løver før, og vært veldig nært dem tidligere. Denne gangen var de et hakk villere og guiden måtte holde ganske stor avstand. Hadde gleda meg mest til å se de vakre løvene mine igjen, så det var litt nedtur, MEN nå kan jeg i hvert fall si at jeg har blitt jakta på av en. Den ene løvinnen begynte å "jogge" etter bilen våres, så det var passe action.  

Det fins ikke tid her, dagene er over før jeg føler de har begynt. Har vært her i over en måned allerede! Det er helt sinnsykt. Føles ut som det var i går jeg pakket kofferten og holdte på å pisse meg ut av nervøsitet kvelden før avreise. Jeg klarer ikke fatte å begripe at jeg har vært her såppas lenge, på den turen jeg har spart i over et halvt år til, og nå lever jeg livet i selveste Cape Town. Tanken på å være her i fire måneder før jeg kom hit føltes ut som lang tid, nå ønsker jeg bare at tiden kan stoppe helt opp. Har selvfølgelig mye å glede meg til når jeg kommer hjem, men jeg har virkelig ikke lyst å dra herfra.

Det skjer et eller annet hele tiden, og jeg føler at jeg lever et totalt annet liv. Plutselig har det gått 2 uker og jeg merker ikke forskjell og glemmer at jeg ikke har blogget eller hatt kontakt med de hjemme nesten i løpet av den tiden. Jeg kommer til å være hjemme in no time, og da er plutselig den lange reisen jeg har ventet så lenge på over og jeg kommer til å drømme meg bort i flere nye reiser jeg vil dra på. Jeg holder fast i tiden så godt jeg kan og nyter livet her borte. Tenk at jeg er her.

4 kommentarer

Postet av: Janne :)
Dato: 08.10.2014 kl. 19:40 Blogg:


Det så artig å lese om kor bra du har det, langt hjemmefra :) du nyter tiden og griper dagen Sophia :) flotte bilder har du tatt og vi gleder oss over dem :) har forelska mæ i "afrikatreet" som jeg kaller det :) nydelig :) Kos dæ videre og forsett med å gripe dagen :) klæm :)
Postet av: Benedikte Ringberg
Dato: 08.10.2014 kl. 22:20 Blogg: http://benedikteringberg.blogg.no


Ojj, vanvittig nydelige bilder! :)
Postet av: Elise Furland
Dato: 09.10.2014 kl. 01:43 Blogg: http://elisefurland.blogg.no


Herregud, så utrolig spennende! :) Jeg drømmer selv om reise til Afrika og jobbe med ville dyr engang.. :)
Postet av: Hanne Mamma <3
Dato: 11.10.2014 kl. 14:26 Blogg:


Dette var såå fint gullet <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: