Once the sand of Africa gets in your shoes, it will always lead you backDenne turen har jeg ventet så lenge på! Hele helga har klassen vært på roadtrip med forskjellige stoppesteder hvor vi har opplevd utrolig mye forskjellig, men best av alt, safari!
Vi har blant annet stoppet for å se ville pingviner, hvaler, flott landskap og overnatta på tidenes backpacker surfe-hostell. Vi har vært på det sørligste punktet i afrika hvor Indiahavet krysser Atlanterhavet, deretter gått tur i stilige huler langs en nydelig strand og klatra opp i et av de eldste fyrtårna som holder til.

Dagene har vært utrolig lange og innholdsrike, og de beste dagene av alle var lørdag og søndag hvor vi fikk dra på skikkelig safari. Vi bodde på tidenes flotteste plass i tidenes fineste hytter! Landskapet er utrolig og jeg skal lage flere innlegg med bilder fra turen. Tatt waaay too many pictures.

Afrika gir meg så utrolig mange herlige følelser, og jeg setter utrolig stor pris på at jeg endelig er tilbake! Denne gruppa er også den siste gruppa i Gateway College som får lov å reise til selve Cape Town, så jeg føler meg veldig heldig. Stay tuned!

  

3 kommentarer

Postet av: Elise Furland
Dato: 28.09.2014 kl. 20:49 Blogg: http://elisefurland.blogg.no


Det ser så spesielt- og så spennende ut å reise på safari i Afrika! Selv så drømmer jeg om å selv kunne gjøre det en gang :) Kos deg videre!
Postet av: Janne
Dato: 28.09.2014 kl. 21:56 Blogg:


Tenk at det er du Sophia som får oppleve alt dette😊

Du tapte ditt hjerte til dette landet da du første gang kjente Afrikas sand i dine sko😊 for deg vil det alltid være sånn❤

Klæm
Postet av: Andrea West
Dato: 29.09.2014 kl. 11:54 Blogg: http://anwest.blogg.no


I think I'm in love😍 Vil også dit!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: