Fjelltur til Lions Head!

I går fylte jeg hele 20 år her i selveste Cape Town! Litt rart og ikke ha familie og nære venner nært meg på bursdagen min, men bor sammen med en herlig gjeng så dagen ble super likevel. Tilbrakte dagen på klassetur opp Lions Head som er en fjelltopp med utsikt fra alle kanter over hele Cape Town! Helt fantastisk på toppen, men veldig bratt og kjempe skummelt med tanke på høydeskrekken min. Måtte klatre flere plasser på eget ansvar og var helt skjelven da jeg endelig kom fram.

Turen er ikke kjempe lang, men som sagt bratt og tung så vi brukte rundt en time opp. Var helt magisk å stå på kanten å skue ut over byen, og bildene ble kjempe bra! Bloggen endrer fortsatt kvaliteten på fargene så bildene ser litt tammere ut enn det de faktisk er, irriterende men men. 

Ellers på dagen min fikk jeg bursdags kake med lys på døra, bursdagsang på toppen av Lions Head og god middag og cocktails senere på kvelden! Storkoser meg masse og er blitt helt forelska i plassen.

 

2 kommentarer

Postet av: Andrea West
Dato: 22.09.2014 kl. 21:49 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så utrolig fine bilder, så spreke dere er! ;-) Skulle likt å stått der oppe og sett utover byen, det ser helt rått ut <3
Postet av:
Dato: 22.09.2014 kl. 23:05 Blogg:


Good greef, "Fykantrappene" blir jo flatland i forhold. Fantastiske bilder, men håper du ikke utfordrer skjebnen for mye, for bildenes skyld .

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: