Robben Island 

Dagen i går ble tilbrakt på klassetur til Robben Island! Den historiske fengselsøya hvor blant annet frihetsforkjemperen Nelson Mandela har sonet. Det var utrolig spennende og jeg har vært en av de heldige som ble guidet rundt av en tidligere fange derfra! Om ikke lenge har de fleste av dem blitt for gamle og gått bort. 

 

Det å høre historien og synspunktet fra en som har vært der er utrolig lærerikt og sterkt, og det var interresant å se hvor positiv vår guide var da han fortalte hele situasjonen. Han var litt av et forbilde. 

 

 

2 kommentarer

Postet av: Janne G Eriksen
Dato: 20.09.2014 kl. 21:11 Blogg:


Utrolig ka du får med dæ Sophia:-) dette måtte være særdeles spennende og lærerikt:-) heldig e du:-) det hilses til deg fra Sandefjord:-) vi har spist pizza i lag alle sammen, bare du som mangla:-) Alba hadde danseoppvisning og var helt propell:-) Kari likte best at vi bar henne rundt på armen:-) klæm fra pappa og mæ:-)
Postet av: Andrea West
Dato: 22.09.2014 kl. 21:52 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så bra at du får sett og opplevd litt slike ting også, og ikke bare strandlivet ;-) Du er heldig som får lære om historien på denne måten og ikke kun fra bøker. Tøffing! Og veldig stilige bilder, flinkeste <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: