Stranda mi!

Ble studering på stranda etter skolen i dag! Har allerede begynt på min andre uke med forelesning her borte, tiden går så sinnsykt fort. Utrolig herlig plass å studere på, fins ikke grenser på hva  man kan finne på! Cape Town er fantastisk.

En vanlig hverdag her borte er forelesning fra 09:00-12:00/13:00, etter det kan vi gjøre akkurat hva vi vil. Tar oss ca 15-20 min å gå til skolen, ellers er det kjempe billig med vanlig taxi eller buss. Er også mulig å hoppe på det vi kaller for en "kakkerlakk taxi" som er en slags minibuss som stopper tilfeldige plasser å plukker opp folk for kun 6 norske kroner ca! Trygt og helt sinnsykt billig. 

Det er fortsatt bare vår her, så ganske kjølig vind og kaldt om kveldene! Men det nærmer seg sommer så det blir heldigvis varmere om ikke lenge. Ser for meg at jeg kommer til å bo på denne stranda framover, elsker den. Er egentlig dobbel så sterke å fine farger på bildene, men bloggen forandrer tydeligvis fargene på bildene? Vet ikke hvorfor. Har det utrolig koselig her i hvert fall! Stay tuned for more pics.

 

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Andrea West
Dato: 19.09.2014 kl. 13:08 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så utrolig fin strand, kjenner jeg blir litt småsjalu nå ;) Nyt hver dag i Cape Town mens det varer! <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: