I miss you South-Africa

Det finnes ikke ord på hvor mye jeg savner Sør-Afrika, jeg hører hjemme der. Jeg innser at jeg har vært forferdelig dårlig på å legge ut bilder av turen her på bloggen, spesielt med tanke på at jeg tok flere tusen bilder der borte. Derfor slenger jeg med noen bilder i dette innlegget. Hele atmosfæren i Afrika er helt fantastisk, jeg er forelsket. Jeg drømmer om å dra tilbake, men kan dessverre ikke bruke opp pengene mine på kun "unyttige" eventyr. Jeg har prøvd å være smart nok til å forstå at jeg må tenke på framtiden, og pengene faller ikke i fanget på meg. Kun lek og morro uten utdanning kommer jeg ikke særlig langt med, og det er på tide og i hvert fall starte litt med studiene selv om jeg ikke aner hva jeg skal ende opp som.

MEN så oppdaget jeg det mest perfekte av det perfekte. Gateway college tilbyr studier for 4 måneder i Cape Town i Sør-Afrika! Der kan man bo i villaer med høy standard, bli kjent med nye mennesker samtidig som man studerer rett ved stranden i en storby, oppleve utrolig mange spennende ting Cape Town og Sør-Afrika har å tilby, og rett og slett ha det rått! Jeg har bare en tanke; Jeg SKAL. Dette er neste mål, flytte til Cape Town for 4 måneder fra og med Høst 2014. Jeg lengter tilbake til Afrika.  
3 kommentarer

Postet av: Veronika BS
Dato: 04.02.2014 kl. 21:01 Blogg: http://weronikabs.blogg.no


Fantastiske bilder!
Postet av: Andrea West
Dato: 08.02.2014 kl. 19:54 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så fine bilder! Synes absolutt du skal prioritere å komme deg mer ut i verden. Jobb hardt så når du målene dine. You go girl! ;)
Postet av: Malene
Dato: 14.02.2014 kl. 12:01 Blogg: http://malenek.blogg.no


Anbefal dæ virkelig å dra til Cape Town Sophia!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: