The CubsHelt siden jeg så filmen "løvenes konge" som liten, har løver vært favoritt dyrene. Det har alltid vært en drøm å få kose med en så vakker skapning som en løve, men kun en fantasi jeg aldri trodde var mulig kunne skje på ordentlig. Løvene bodde jo i det ville Afrika, en helt annen verdensdel enn hvor jeg befant meg. Det fantes jo alltids dyreparker, og der hadde jeg vært uten særlig oppnåelse med å komme nært på dyrene. 

Det var kun en fantasi helt til jeg oppdaget organisasjonen goxplore! De kunne faktisk gjøre det mulig å jobbe med disse fantastiske dyrene over en periode. Det var ikke et spørsmål engang etter jeg så prosjektet før jeg meldte meg på! Dette var noe jeg skulle oppleve før jeg en gang dør.

Når man ser cubsa for første gang vil man kose med dem døgnet rundt, men når du først blir kjent med dem er de noen små jævler for å være ærlig. Alle har hver sin personlighet, og noen er mer rampete enn andre. Til tross for uendelig mange kloremerker og en stk blå pupp, har de vært de skjønneste skapningene å være med. Jeg elsker dem hver og en.

Som generell dyreelsker har det vært den beste opplevelsen så langt i livet mitt!  Det er en reise som ikke kan sammenlignes med noe annet.

2 kommentarer

Postet av: Andrea West
Dato: 30.11.2013 kl. 15:34 Blogg: http://anwest.blogg.no


Så utrolig søte! <3 Blir litt bitter hvis jeg ikke finner en sånn under juletreet i år... Kjempe fine bilder av både turtelduene og villdyrene ;)
Postet av: Pernille
Dato: 30.11.2013 kl. 20:09 Blogg: http://inspilove.blogg.no


Utrolig fin blogg! :-) og så søte dyr!!

Du kan gjerne se på min blogg så kanskje du får litt inspirasjon!

http://inspilove.blogg.no

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: