Wildlife Volunteer South Africa
For en ubeskrivelig fantastisk opplevelse! Har akkurat kommet hjem fra Sør-Afrika hvor jeg har jobbet som frivillig med løver, tigre og andre ville dyr. Jeg bestilte reisen via  Goxplore og Kilroy, og wops så var jeg on the wild side i Sør-Afrika! Goxplore tilbyr mange forskjellige turer eller prosjekter hvor man kan reise å jobbe som frivillig rundt i verden, og du får kjempe god veiledning og service før avreise. Det er så mange muligheter! Jeg klarer ikke vente til neste reise, for dette var virkelig minner for livet. 

Jeg dro til farmen som heter Predator Adventure Farm, eller "Letsatsi La Africa". Jeg hadde ikke hørt mye om denne farmen fordi den er lite omtalt siden de ganske nylig har startet med Volunteering, men det gjorde bare opplevelsen enda bedre enn forventningene! Farmen er en egen business som eier et stort antall ville dyr, og den er kjempe stor. De har kjempe flinke ansatte som hjelper til for at dyrene skal ha det best mulig, og dyrene blir kun solgt til trofaste eiere eller store flotte "Zoo'er". Dette reiser sjefen for farmen rundt å sjekker personlig, slik at dyrene ikke havner i feil hender. Står også litt mer fakta om farmen på goxplore sine nettsider.

Det er veldig varierte arbeidsoppgaver, og noe av det man får gjøre er veldig spontant. Hvis man skal gjøre en jobb innenfor de store løvenes inngjering må man gå inn sammen med dem. Det kuleste jeg opplevde var å gå inn i buret til 10 tenårings tigre, hvor jeg gikk ved siden av dem. Tigre og løver er veldig forskjellige. En løve er ikke like farlig å gå inn til fordi den er lat og vil ikke prøve seg like lett. En tiger derimot vil prøve seg på deg uansett og derfor får man ikke lov å gå inn til de aller største tigrene fordi de er så farlige. Likevel må man alltid huske at alle dyrene er VILLE og ikke tam! Så det er mange forhåndsregler. 

Det var ikke bare tigre og løver der! Det var både Leoparder, Geoparder, Jaguarer, Hyener, Caracals, Ulver, Antilope babyer, Wild dogs, Mirrycats, Vortesvin, Aper, Fugler og en del andre vanlige gårdsdyr. Det var også cubs i alle aldere man fikk kose med når du måtte ønske! Ikke nok med det så har de også egen "safari" med Giraffer, Buffalo, Sebra, Struts, Antiloper og flere dyr jeg ikke husker navnet på.

Dette har absolutt vært en drøm i oppfyllelse, og noe å anbefale til alle som elsker dyr og nye eventyr!  

6 kommentarer

Postet av: August Jespersen
Dato: 25.11.2013 kl. 13:50 Blogg:


Det her er den sykeste opplevelsen jeg noensinne har hatt :o anbefales på det sterkeste!

Fantastisk fine bilder <3 flinkeste fotografen i verden :D
Postet av: Andrea West
Dato: 27.11.2013 kl. 18:16 Blogg: http://anwest.blogg.no


Utrolig flotte bilder, gleder meg til å se mange flere! <3 Dere er så rå!! :D
Postet av: Kristine
Dato: 28.11.2013 kl. 10:46 Blogg:


Superfine bilda! :D Høres helt rått ut! <3
Postet av: Ernie
Dato: 01.12.2013 kl. 07:19 Blogg: http://anwest.blogg.no


Sjokkerende bra bilder, grenseløs fin tur ! Og æ e kjempeglad for at dåkker e hjemme igjen :)
Postet av:
Dato: 28.08.2014 kl. 12:34 Blogg:


Hva kom dette på i pris til sammen? med både lommepenger, flyreise osv? Vet det er individuelt hva man bruker, men hva betalte du?:)

Har veldig lyst til dette! Bare på pretoria lion park!
Postet av: sophiawedege
Dato: 31.08.2014 kl. 20:55 Blogg: http://sophiawedege.blogg.no/


Anonym: Husker ikke helt hva jeg brukte, men ca 20 000 for flybillett og opplegget til sammen, så kom lommepenger i tilleg :-) så en plass mellom 20-30 000 vil jeg tro! måtte ta en del vaksiner så det er ganske individuelt :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: